“Beste aanstaande bruid,

Graag wil ik je op de hoogte stellen van een spetterend Event, waar ik samen met andere trouwleveranciers aan deelneem:

Westlandse trouwbrancheleveranciers organiseren samen een unieke trouwbelevenis voor aanstaande bruiden en hun vriendinnen.

Op donderdagavond 16 april kunnen aanstaande bruiden hun hart ophalen tijdens een nieuw en uniek evenement: de Bride & Friends ladies nights in de Zeebries in
Hoek van Holland. De hele avond kunnen aanstaande bruiden zich laten verwennen en informeren op het gebied van alles dat komt kijken bij de trouwdag.
Het is een echte Trouwbelevenis
Het begint al op de parkeerplaats. Daar wordt je opgehaald met een echte trouwauto en bij binnenkomst ontvang je een heerlijk glas prosecco. Je kunt zoete lekkernijen proeven, je laten opmaken door een professionele visagiste en je daarna laten fotograferen door een bruidsfotografe. Een moodboard maken voor je bruiloftstyling, een nagelbehandeling ondergaan, je (verlovings)ring laten poetsen, je laten adviseren door een ervaren weddingplanner of een van de andere specialisten… het kan die avond allemaal.

Omdat wij al kennis hebben gemaakt, geef ik je de mogelijkheid om tegen een zeer gereduceerde prijs dit te komen ervaren.
Als je jezelf inschrijft voor de nieuwsbrief, ontvang je automatisch een kortingsbon van 50%. Deze nieuwsbrief is te vinden op
www.weddingatthesea.nl

Kom,kijk en ervaar deze feestelijke avond als voorproefje van je trouwdag”