Welkom op onze evenementenpagina, hier kunt u kiezen uit 4 van onze specialismen

Festivals

DFF Music is geen onbekende op het gebied van het facilitair voorzien van uw festival, of dit nu gaat om 500 of om 50000 personen. Wij hebben de kennis en materialen in huis om uw festival te doen slagen. Van een enkele spot tot compleet podium. Grote evenementen vragen om maatwerk vandaar dat wij graag vrijblijvend met u om tafel gaan zitten om uw evenement te bespreken, zodat wij u een passende offerte kunnen aanbieden. Maak hiervoor een afspraak met onze festival adviseur.

Bedrijfs-winkelopening

U gaat uw nieuwe bedrijfspand/winkel openen, van harte gefeliciteerd! Hierbij komt een hoop kijken. Wij kunnen samen met uw cateraar al uw zorgen omtrent uw opening wegnemen. U gaat samen met onze adviseur bekijken wat de mogelijkheden zijn. Zoals een opening door onthulling van het pand of het doorknippen van een lint met daarbij veel confetti. Maar ook gewoon open huis met een paar plasma schermen met daarop de foto’s of films van vroeger. Met als afsluiting een groot feest met een artiest en/of band. Het is allemaal mogelijk met 1 aanspreekpunt voor uw gemak. Maak hiervoor een afspraak met een van onze adviseurs.

Modeshow

De nieuwe collectie is uit, en u wilt graag een (instore) modeshow organiseren. Wij hebben jaren ervaring in het technisch organiseren van uw modeshow, catwalk, licht, geluid, video en podium het is allemaal mogelijk. En met onze speciale witte verlichting komt uw collectie nog beter tot zijn recht. Ook een bruidsmodeshow behoort zeker tot de mogelijkheden. Meer weten? Maak hiervoor een afspraak met een van onze adviseurs. Indien gewenst kunnen we zelfs de mannequins verzorgen.

Live entertainment

U zoekt nog live entertainment voor uw feest of evenement, wij mogen voor div. bands en live artiesten het geluid verzorgen tijdens hun optredens in het land. Hierdoor zijn onze lijnen binnen de artiestenwereld kort en kunnen wij u tegen scherpe tarieven bands en/of artiesten aanbieden. Informeer of wij uw favoriete band of artiest scherp kunnen aanbieden, Uiteraard kunnen wij u ook DJ’s uit onze eigen stal, en/of bekende DJ’s aanbieden.