Maak kennis met DFF Music bruiloft dj’s tijdens de Nederlandse Open Trouwdag

Zijn jullie op zoek naar de leukste trouwleveranciers voor jullie bruiloft?

Bezoek dan de Nederlandse Open Trouwdag op zondag 13 maart! DFF Music is aanwezig bij Landgoed te Werve in Rijswijk tijdens dit leuke event met inspirerende activiteiten. Maak o.a. kennis met de trouwleveranciers tijdens het speeddaten en ontvang handige tips & tricks van de professionals tijdens een inspirerende lezing of workshop. Handige tips & tricks voor jullie bruiloft

Op initiatief van de Nederlandse TrouwBranche Organisatie hebben we samen met andere trouwleveranciers de handen ineen geslagen om jullie als aanstaand bruidspaar een inspirerende dag te bezorgen. Op diverse locaties verspreid door het land, vinden te gekke events plaats met inspirerende activiteiten. Verwacht geen beursstands tijdens de Nederlandse Open Trouwdag, maar een interactief programma waarin ieder onderdeel van een bruiloft aan bod komt.

 

Maak kans op een huwelijksreis naar Jamaica! Met een gratis bezoek aan de Nederlandse Open Trouwdag ontvang je een leuke goodiebag en maak je als bruidspaar ook nog eens kans op een huwelijksreis naar Jamaica, in samenwerking met Bruid & Bruidegom Magazine! Kom dus ook naar de Nederlandse Open Trouwdag op zondag 13 maart van 12.00 tot 17.00 uur.

Alle informatie en de programma’s vind je op www.nederlandseopentrouwdag.nl.