Bezoek ons op de trouwbeurs in Kasteel de Essenburgh

Tijdens de feestdagen of valentijn ten huwelijk gevraagd en nu aan het oriƫnteren op een unieke trouwlocatie, opzoek naar de perfecte trouwjurk of zoekende naar een unieke trouwceremonie? Kom dan op zaterdag 21 februari naar Trouwbeleving @ Kasteel de Essenburgh in Hierden.

Dit prachtige kasteel vormt het decor voor een unieke trouwbeleving voor aanstaande bruidsparen door de locatie om te toveren in een aantal settings zoals die verwacht mogen worden tijdens een trouwdag. Denk hierbij aan een ceremonie door een trouwambtenaar, diner- en feestoptelling maar ook het proeven van de taart en de bubbels na de ceremonie. Alle bedrijven uit de trouwbranche zijn tijdens deze bruidsbeurs aanwezig om jullie een zo goed mogelijk beeld te geven wat ze voor jullie kunnen betekenen.

slide4

Altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken, nog op zoek naar de juiste fotograaf om jullie mooiste dag vast te leggen of benieuwd naar de fotokist met unieke bedankjes voor jullie gasten? Kom dan naar Trouwbeleving en ervaar hoe alle bedrijven jullie dag tot een unieke beleving kunnen maken. De toegang voor deze beleving is helemaal gratis!

Tijden real-life trouwceremonie: 12.30u en 15.00u. Duur circa 15min.

Alle eerste 100 bruidsparen die de bruidsbeurs bezoeken ontvangen een leuke goody bag!